Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@11:24:53 GMT

پیام خداحافظی ظریف منتشر شد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۵۰۷۱

‍‍‍‍‍‍

محمدجواد ظریف با انتشار پیامی در فضای مجازی خداحافظی کرد.

خبرگزاری میزان -محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه کشورمان با انتشار پیامی ویدئویی در صفحه اینستاگرامی خود با مردم ایران‌ خداحافظی کرد.

در این پیام اینستاگرامی آمده است:

ای رستخیز ناگهان، وی رحمت بی‌منت‌ها‌ای آتشی افروخته بر بیشه اندیشه‌ها

سلام بر مردم دلاور ایران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این واپسین روز‌های خدمت در کسوت وزیر امور خارجه، از همه شما مردم خوب ایران، برای بزرگواری‌ها و بنده نوازی‌های سخاوتمندانه‌تان سپاسگزاری می‌کنم؛ و همزمان برای تمامی نارسایی‌ها و کاستی‌ها پوزش می‌خواهم و درخواست گذشت و حلالیت دارم.

حتماً در ۸ سال گذشته به همه اهداف خود در سیاست خارجی نرسیدیم. تاریخ، هم در مورد ارزش دستاورد‌های ما و هم در مورد علل ناکامی‌های ما قضاوت خواهد کرد. ولی همیشه در حد توان همراه با همکاران خوب و لایقم کوشیدیم سیاست خارجی موجب ارتقای آرامش، سلامتی و رفاه مردم باشد و از حقوق ملت، اقتصاد ملی و توسعه کشور پاسداری نماید.

کوشیدیم نقشی ولو اندک در حل مشکلات ایفا کنیم؛ و آرزو داشتیم لبخند بر لبانتان بنشانیم و جلوه غرور ملی را در وجودتان ببینیم.

می‌دانم که پاره‌ای از کارهایم را نپسندیدید:

گروهی از راه رفتنم با آقای کری رنجیدید و جمعی از استقبال و بدرقه‌ام از نمایندگان طالبان.

گروهی از برجام به خروش آمدید و جمعی از کنوانسیون خزر و توافق ۲۵ ساله.

می‌دانم که برخی از حرف‌هایم برای گروه‌هایی از شما گران آمده است:

جمعی زبان تیزم در برابر قدرت‌های جهانی را تندروی دانستید و گروهی اعلام آمادگی‌ام برای مذاکره را وادادگی.

گروهی از این که گفتم «خودمان انتخاب کردیم» بر آشفتید و جمعی از انتقال صادقانه تجربیات و یافته‌هایم – آن هم در یک مصاحبه محرمانه برای کارگزاران آینده – خشمگین شدید.

بسیاری از شما سکوت و یا توجیه برخی سیاست‌ها و رفتار‌ها –که خود نیز نسبت به برخی از آن‌ها منتقد بوده‌ام – را نپسندیدید و حتی برخی حمل بر منفعت طلبی و تلاش برای حفظ موقعیت کردید.
در مقابل برخی دیگر بیان ملایمم برای توجیه همان سیاست‌ها را غیرانقلابی و حتی بازی در زمین دشمن خواندید.

مرا ببخشید، ولی برای پاسداری از منافع ملی، همیشه نمی‌توانستم آن گونه که دوست داشتم سخن بگویم و حتی از عملکرد خود دفاع کنم؛ و شهادت می‌دهم در ۴ دهه خدمت در سیاست خارجی جز منافع مردم این مرز و بوم هیچ معیار و سنجه‌ای نداشتم. اکنون نیز برآنم که در دانشگاه تهران در حوزه دیگری همین وظیفه را ادامه دهم.

ما را سری است با تو که گر خلق روزگار دشمن شوند و سر برود هم برآن سریم

خداوند بزرگ همواره یار و نگهدار همه شما و ایران عزیر و ایرانیان سرفراز باشد.

محمد جواد ظریف
۳۱ مرداد ۱۴۰۰

بیشتر بخوانید: بررسی چگونگی احیای برجام در دیدار ظریف با همتای ژاپنی کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

برچسب ها: محمدجواد ظریف وزارت امور خارجه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمدجواد ظریف وزارت امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۵۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران

عصرایران ؛ رضا غبیشاوی - شهروندان خبرنگاران، چشمان جامعه در برابر حوادث مختلف هستند. باید از این چشمان حفاظت کرد.

شهروند خبرنگاران، شهروندان عادی هستند که بر حسب تصادف و اتفاق، در زمان و مکان حادثه مهمی قرار می گیرند و می توانند به عنوان شاهد ماجرا، فیلم بگیرند و آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کنند.
تایید و حمایت آنان، نظارت عمومی بر جامعه را تقویت می کنند. آنان شایسته حمایت و تایید هستند. اقدامی که به تازگی از سوی رئیس پلیس آگاهی تهران صورت گرفت. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، سردار علی ولی‌پور گودرزی به تازگی گفته است: "از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند."



اشاره او به اقدام اخیر یک شهروند در فیلم برداری و انتشار عمومی فیلم حمله با زنجیر در اتوبوس عمومی تهران است که اندکی بعد، نیروی انتظامی اعلام کرد متهم اصلی این ماجرا را بازداشت کرده است.
قبل از این هم بعد از انتشار فیلم یک زورگیری در اتوبان صدر تهران که توسط یک شهروند عادی، فیلمبرداری شده بود؛ نیروی انتظامی توانست در فاصله اندکی، متهمان را بازداشت کند.

قطعا اگر این دو فیلم توسط شهروندخبرنگاران ضبط و منتشر نشده بود نه کسی از مردم از این حوادث مطلع می شد نه نیروی انتظامی چنین مستندانی با ارزشی برای پیگیری و دستگیری متهمان در اختیار داشت.
رئیس پلیس اگاهی تهران به خوبی، شهروند خبرنگاران و فیلم های منتشر شده از سوی آنان را نه در مقابل پلیس بلکه در کنار پلیس دانست. این نگاه مدرن به این پدیده نو است. 

فیلم های شهروند خبرنگاران کمک به تقویت دیده بانی و نظارت عمومی در برابر اتفاقات وحوادث است. این فرصت طلایی برای سازمان های مسوول است تا با بهره برداری از این فیلم ها، دامنه نظارت و فعالیت خود را گسترده تر و تاثیرگذارتر کند. در حوزه پلیس، به طور مشخص، فیلم های شهروند خبرنگاران، این امکان را در اختیار این سازمان قرار می دهد تا در مراحل مختلف کسب اطلاع، شناسایی تا برخورد با مجرمان و خلافکاران، فعال تر و موثرتر فعالیت کنند. البته ناگفته پیداست منظور، جرایم و خلاف کاری ها و رفتارهای ناپسند است. ضمن اینکه شهروند خبرنگاری، مجاز به ورود به حریم خصوصی افراد نیست.

فیلم ها و مشاهدات شهروند خبرنگاران، امکان دریاف بی واسطه واقعیت های جامعه را فراهم می کند. تصور کنید در جای جای شهر، هر جرم و خلاف و رفتار نادرست و ناپسندی ضبط و منتشر شود. دوربین گوشی موبایل در دست تک تک مردم، چنین کاری را انجام می دهند و توجه سازمان های مسوول را به سمت واقعیت ها و حوادث جامعه سوق می دهند. همزمان واکنش به هنگام و مسوولانه سازمان های مسوول در برابر این اتفاقات، نه تنها کارآمدی آنها را ارتقا می دهد بلکه رضایت و اطمینان مردم را جلب می کند.

شهروند خبرنگاران، اعضای جامعه را از اتفاقات قابل توجه، با خبر می کنند. این چشم ها را باید قدر دانست و حمایت کرد. هدف شهروندخبرنگاران، آگاه سازی مردم و کمک به مسوولان برای واکنش و رفتار صحیح در برابر اتفاقات مختلف است. شهروند خبرنگاران را باید قدر دانست و حمایت کرد چون چشم جامعه اند.

شهروند خبرنگاری، شهروند خبرنگاران و انتشار تولیدات آنان از پدیده های نو جامعه امروزی است. ما در جامعه مجازی – واقعی زندگی می کنیم. جامعه ای که گوشی هوشمند موبایل، اینترنت، شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها بخش های جدایی ناپذیر آن هستند.  کار و کارآمدی در این جامعه، نیازمند استفاده بهینه از امکانات نو ارتباطی است از جمله همین شهروند خبرنگاری.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • پشتیبانی از صهیونیست ها از معیارهای دوگانه سیاست غرب است
  • پیام خداحافظی مارکو رویس برای هواداران (فیلم)
  • (ویدئو) پیام خداحافظی مارکو رویس برای هواداران